luni, 11 ianuarie 2010

Spermatozoidul zburator

Printre multele prietene ale harcilor (adica noi), face parte si una care are unul dintre cele mai interesante job-uri: este receptionera la un centru de masaj erotic. Deorece are contract de confidentialitate nu a dat in vileag personajele urbei care merg la ea, dar ne-a povestit unele patzanii care se petrec pe acolo. Fiecarei maseoze i se retrage o anumita suma de bani pe luna din salar. Aceasta suma (va dati seama ca este vorba de o suma foarte mare mai ales dupa ce se cumuleaza 12 luni) se restituie respectivei, daca la sfarsitul anului a indeplinit toate cerintele contractului, cele mai importante fiind cele de a nu face sex cu clientii (in timpul programului :)), de a nu ramane insarcinata si de a nu pleca inainte de a se finaliza acesta. Cea mai "blonda" dintre ele (la propriu si la figurat) si-a gasit un alt job mai bine platit. Si ce putea sa isi gaseasca o asemenea podoaba a natiunii, decat stripteoza la un club de fitze. Dar, ca sa nu piarda suma de bani acumulata de-a lungul timpului si-a pus neuronul la munca, s-a dus la patroni si le-a spus sus si tare ca e insarcinata. Acestia i-au urat cele bune. Intrata in panica a declarat sus si tare ca totul s-a intamplat din vina lor. "Deci ai facut sex cu clientii?", au replicat acestia. Venindu-i mintea la cap aceasta a a zis ca nu. "Explica-ne exact cum s-a intamplat?", i-au cerut patronii. "Pai sa vedeti...Stiti ca fiecare client ejaculeaza pe cerceaf...si pe cand il duceam la masina de spalat l-am scuturat odata sa fiu sigura ca nu am luat si vr-un prosop colorat odata cu el si....s-a intamplat".
"Ce????"-intreaba distinsul sef. "Pai, stiti cum este sperma, adica stiti ca sunteti barbat, ce naiba...mai zboara. O fi zburat un spermatozoid de pe cearceaf pana "intransa" si s-a lipit...si acu tre sa iasa copilul...si s-a intamplat la voi...deci cand imi dati banii?"
Patronii i-au dat ziua buna si dusa a fost, sa isi arate nurii prin alte parti lasand "lucrul manual" pe "lucrul bucal".

Un comentariu:

  1. Mithbusters aveau o emisiune cu unu care fuse impuscat in fuduluii si glontul a trecut din momitele lu asta intr-o duduie si aia ramase bortoasa. Nu prea cred ca patronii au crezut povestea blondei dar i-or fi dat drumul ca premiu pentru imaginatie.

    RăspundețiȘtergere