joi, 21 ianuarie 2010

Piticul meu, mare vedeta TV




Eveniment mare in familia noastra azi. Toate neamurile, prietenii, finii si colegii la ora 15 au incetat lucrul si s-au postat in fata televizoarelor, deoarece pe postul local urma o emisiune unde invitat special era fetita mea de 4 ani jumate, dar care arata ca un copil de 5, asa cum spune ea de fiecare data cand o intreaba cineva cati ani are. Toata lumea spune despre copilul sau ca este frumos si destept, nevoie mare. Fara sa ma laud, prea tare, asa e si piticul meu. Daca are vreo lipsa, atunci e lipsa de timiditate. Nu are pic de rusine in ea sau timiditate. Deci, cum va povesteam a fost invitata la o emisiune la un post local in care sa vorbeasca, ea si inca 4 fetite de la gradinita, despre animalul ei de companie. Primul lucru pe care l-a facut a fost sa se aseze direct langa prezentatoare, ca o diva ce este, si a spus cu glasciorul ei afectat, de TV, "Servus!". Pentru orice intrebare a avut cate un raspuns, bineinteles nu cele pentru care o pregatisem. Intrebata de la ce gradinita vine, nu a pregetat sa se laude ca vine de la grupa mare a iepurasilor. Nu tu, numarul gradinitei, sau altceva care sa dea un indiciu de unde vine. Cand a trebuit sa spuna care este animalul ei de companie a raspuns ca are un lup german, dar pe care nu l-a cumparat din germania, asa e el. "Ciobanesc german?", a intrebat prezentatoarea. "Nu, ca nu e cioban, e lup". Cainele ei, pentru ca are culoarea maro, este hranit, bineinteles, cu biscuiti maro.
O alta nazbatie pe care au scornit-o piticii invitati la emisiune a fost ca fiecare caine are o lesa care are exact culoarea portii, ca sa stie pe ce poarta trebuie sa intre cand vin de la plimbare. La poarta verde, lesa verde, la poarta rosie, lesa rosie. Intrebata ce lesa are Ares, cainele nostru, piticul meu a raspuns afectat : "Cainele meu nu are lesa, pentru ca el este batran si nu iese din curte".
La sfarsit s-a ridicat de pe scaunel si s-a dus la prezentatoare, bineinteles fiind filmata, si a declarat cu hotarare: "Mie imi place la voi. Cand ma mai chemati?", lasand-o pe prezentatoare uimita. Cand a aflat ca o sa o mai invite a spus "Servus" si a plecat.

2 comentarii: