joi, 13 mai 2010

nashii nasilor

Daca este un obicei impamantenit la noi in gasca, asta pe langa postul pastelui in care nu bem, nu fumam, nu scriem pe bloguri, este acela de a gestiona aceeasi pereche de nasi. Astia nu se mai satura odata! Ar trebui si pe cv-uri sa isi puna "De profesie: nash. Nu stim sa zicem tatal nostru, dar, in rest, ne decurcam exceptional". Poate si din cauza aceasta nu prea intra multa lume la noi in trupa. Nashii nostri nu ar face fata cu bugetul.
Singurul care facea exceptie, pana acum, era Groparu, dar ghici, si el se insoara. Greuceanu si cealalta cotcodacitoare au raspuns la apel, asa ca duminca ne punem pe nuntit.
Nu scriam de chestia asta, daca nu era ceva interesant de povestit, iar faptul ca sunt nasi e un fapt banal si absolut normal.
Va dati seama ca la o nunta ca a Groparului si cu un nash ca Greuceanu, nu puteam lasa ca aceasta sarbatoare sa fie una banala si fara evenimente.
Mireasa e din Maramures. Cum am auzit ca in Maramures oamenii sunt mai seriosi din fire, ne-am hotarat ca noi sa fim pionii principali la aceasta nunta. Este un fapt binecunoscut ca la orice nunta se gaseste un grup de tineri care fac cate ceva, de toata lumea isi aduce aminte de ei. No, astia vrem sa fim noi! Asa ca sotul meu ce drag si nashul meu, pusi pe sotii au facut rost de doua costume: unul rosu si altul albastru, care stralucesc ca doua neoane. Daca ati vazut filmele alea in care reclama de la bordeluri era rosu si albastru, va puteti face idee cam cum arata costumele respective. Pe cap vor avea palarii de tigani si, daca ne invartim de niste pantofi albi, am rezolvat distractia la nunta. Oricum, promitem sa revenim cu poze si cu informatii, dupa ziua de duminica.

@Gropare, daca ai citi blogul, ceea ce nu cred ca e cazul, cu atatea pregatiri, ai sti ce ti se coace. Abia asteptam sa iti vedem fata de ginerica :)))

Un comentariu:

  1. In sfirsit!Urmaresc blogul vostru in fiecare zi si chiar credeam ca ati abandonat!Ma bucur pentru revenire, astept sa va citesc in fiecare zi si asteptam amanunte si poze de la nunta Groparelui!

    RăspundețiȘtergere